Aktuellt

Sommaruppehåll 2021

Årets sommaruppehåll är vecka 28-31. Sista städning innan sommaruppehållet är 9/7 och städningen återupptas 9/8. Som vanligt kommer det att finnas ett begränsat antar städerskor tillgängliga under sommaren. Kontakta gärna kundtjänst om du önskar städning under sommaren.
//Ditt Rent08

Arbetsmiljö och Corona

Rent08 AB är ett av de företag som Arbetsmiljöverket valt ut för en riktad tillsyn gällande Corona. Vi kan stolt meddela att Rent08 AB uppfyller alla punkter i denna tillsynsinsats riktad mot att förebygga smittrisker för Corona.
//Ditt Rent08

Få 2 timmars kostnadsfri städning!

Utnyttja gärna vårt fina erbjudande till dig som är befintlig kund!

Information om RUT kring årsskiftet

Enligt Skatteverkets regler är 31 januari 2021 sista datum att lämna in ansökan om RUT-avdrag för fakturor betalda under 2020. Har du fått någon utbetalning nekad för faktura betald under 2020 och vill att vi ska skicka in en ny ansökan för t ex make/sambo så är det viktigt att du meddelar oss i god tid innan 31 januari.
//Ditt Rent08

Utökat RUT-avdrag

Från 1 januari 2021 utökas RUT-avdraget till 75000:- per person och år. Det innebär att du som kund hos oss kan använda betydligt fler timmar städning och andra tjänster med bibehållet RUT-avdrag jämfört med tidigare då gränsen vad 50000:- per år och person.
//Ditt Rent08
Prova på hemstädning

Inget juluppehåll 2020

På grund av den rådande situationen kommer vi inte att ha något juluppehåll i år.
Om du inte önskar städning under jul och nyårsveckorna behöver du därför avboka din städning som vanligt via vår kundtjänst.

Vi städar inte på röda dagar jul eller nyårsafton. Har du städning en röd dag, jul eller nyårsafton men ändå vill ha städningen utförd, kontakta kundtjänsten för att få en ny tid.

Observera att det är två ojämna veckonummer i rad kring årsskiftet. Städningen fortsätter med samma frekvens som tidigare vilket gör att det blir ett byte från jämna till ojämna veckonummer och viseversa.

Visste Ni att vi även erbjuder företagsstäd med det lilla extra?

Kontorsstädning, trappstädning, lager, butik mm. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss.
//Ditt Rent08

Rent08 och Corona

Vi på Rent08 har alltid våra anställda och våra kunders hälsa och säkerhet som högsta prioritet. Vi följer självklart alla gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Våra anställda stannar alltid hemma vid minsta misstanke om symptom för att inte riskera att smitta andra anställda eller kunder.
Har du som kund några frågor om vår hantering av Corona får du gärna kontakta vår kundtjänst som gärna svarar på frågor.

//Ditt Rent08

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi
ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår